0 0 УКР UAH УВІЙТИ
Головна - Блог - Кендалл Дженнер у сукні для вечірок під звичайний образ

Кендалл Дженнер у сукні для вечірок під звичайний образ

Кендалл Дженнер в платье

Кендалл Дженнер зараз знаходиться в Нью-Йорку, де в понеділок увечері вона відвідувала церемонію нагородження CFDA.

Своєю присутністю супермодель підтримувала сестру Кім Кардашян-Уест, яка отримала свою першу нагороду Influencer. Хоча є підозра, що Дженнер також віддає належне й іншому учаснику цього заходу – Ralph Lauren. Топовий дизайнер на церемонії був визнаний ідолом в індустрії моди (поряд із супермоделлю Наомі Кемпбелл).

І сьогодні, коли Дженнер вирушила на обід до Манхеттена, в її образі проглядалося об'єднання американської напористості з тактовністю Lauren, підкресливши вбрання класичними білими кросівками.

Неймовірні та ультрамодні сукні стали чимось на кшталт візитної картки Дженнер, яка, як відомо, включає сексуальні силуети на спортивний лад. Меншого, від імені Adidas ми й не очікували.

А Дженнер, знову експериментуючи, об'єднала сукню для вечірки з мінімалістськими принтами, зупинивши при цьому свій вибір на сміливому морському візерунку і особливому мерехтливій тканині, орієнтованій на денний променад.

Та й до вибору окулярів, Дженнер, також поставилася прискіпливо, закінчуючи свій сміливий образ, як образ із сонцезахисними окулярами в стилі Matrix, які в результаті, вкрай гармонійно виглядали на тлі сукні.