0 0 РУС UAH ВОЙТИ
Каталог - ДЕКОР для вашего дома и ПОДАРКИ - ПОДАРКИ - Подарочный набор на День Рождения.

Подарочный набор на День Рождения.

Код товара: 2025-8

Страна регистрации бренда: Украина

Доступные размеры:
1000 грн
В корзину

Выберите размер

Товар добавлен в корзину.

Оформить заказ
Купить в 1 клик

Выберите размер

В набір входить:
Подарова коробка – розміром 35*27 см, висотою 10 см.
Большой пакет карпатского чая.
1 баночка акацієвого меду з міндальним орехом весом 380
грамм
1 баночка акацієвого меду з грецьким орехом весом 380
грамм
1 баночка акацієвого меду з орехом кешью весом 380
грамм
1 баночка акацієвого меду з арахісовим орехом весом 380
грамм
1 баночка з медом підсолнух-разнотравье вагою 800 грамм
1 баночка з медом грецьким вагою 800 грамм

Сладкий подарочний набір чая і меду для чоловіків, жінок, мам, пап, батьків, учителя, начальника, брата, сестри, чоловіка, жінки у вигляді шкатулки. Деревянная упаковка стилізована під книгу. Відкриваєте і всередині книги-шкатулки знайдіть 1 мішечок з чаєм і шість баночок з медом. Шкатулка виконана в авторському дизайні, на дерев'яній обложці коричневого кольору вигравований чоловік з бородою , жіноче обличчя , символ народження сніжинки , з днем ​​народження, свечи , торт. . Також така річ буде відмінним декором на будь-якій кухні. Колір мішок в асортименті і може відрізнятися від фото.
Вкусные подарки любят все! А що може бути смачніше і приємніше асортименти улюблених чаїв з натуральним медом? Це душевний і недорогий подарок, який завжди буде актуальний як для рідних, так і для знайомих, колег і всіх, кому хочеться зробити приємний сюрприз. Це буде відмінний подарок на дерев'яну свадьбу, на день народження. Це ідеальний подарок на Рождество, Новий рік,

Для наших наборів ми використовуємо свіжий ароматний чай і наступні для герметичності упаковки, щоб ви могли насолоджуватися напитком у колі близьких. Чашка неповторимого чая з утра зарядить вас силами і хорошим настроєм на весь день. Кожен комплект зроблено в особливому індивідуальному стилі, щоб ви могли вибрати подарунок як для своїх близьких, так і для колеги, учителя або просто порадувати хороших знайомих.

Наш подарочний набір меда з орехами – це не тільки смачний, але і дуже корисний подарок. Виражайте свою заботу і увагу близьким, друзям і колегам, даря їм цей набір. Він стане прекрасним подарунком на будь-яке свято, наприклад день учителя або день народження, створить атмосферу тепла і довіри, а також підчеркне вашу оригінальність і заботу про комфорт близьких людей. Тепер ваші близькі зможуть насладитися унікальним смаком і перевагами натурального меду в поєднанні з орехами, отримати задоволення і отримати заряд корисних речовин. Розділіть радість і благоухання цього меду і орехов з вашими близькими! Подаруйте набір бабушок і дедушек, вони точно оцінять українські солодкості.


Дерев'яна шкатулка робить цей набір готовим подарунком, а також її можна використовувати в якості підставки під чай або для зберігання чайних пакетиків.

В асортименті бренду Lemanta присутній безліч подарункових наборів і іншої сувенірної продукції, зробленої з душею, щоб ви радували теплом і заботою своїх близьких.

Отзывы о товаре

Отзывов ещё нет. Добавьте первый!

Оцените товар
Купить в 1 клик

Для получения кешбека 10%
авторизуйтесь
вход / регистрация
Подарочный набор на День Рождения.
1000 грн

Размер:


Хиты продаж

Просмотренные товары