0 0 УКР UAH УВІЙТИ
Головна - Блог - Ріанна - принцеса пастельних квітів на вулицях Нью-Йорка

Ріанна - принцеса пастельних квітів на вулицях Нью-Йорка

Рианна - принцесса

Ріанна - принцеса пастельних квітів на вулицях Нью-Йорка

Ріанна – принцеса

Для Ріанни не потрібно докладати особливих зусиль, щоб виділятися, та все ж зірка максимально використовує свій шанс для вибору вбрання.

Учора ввечері, наприклад, перебуваючи в магазині Ston's SoHo для спеціального заходу, Ріанна активно експлуатувала свій імідж на користь некомерційного фонду Clara Lionel Foundation. У рамках цієї акції, співачка робила покупки разом із шанувальниками, красуючись у мерехтливому пастельному вбранні від Метью Адамса Долана. Фанати та персонал гідно оцінили сукню-сорочку з крижаним синім атласним оздобленням, супер відкритим вирізом та гігантським бантом. При створенні даного шедевра дизайнер взяв за основу класичну сорочку, і додав такі вдалі родзинки, як глибоке декольте, що проникає, і асиметричний низ.

А як аксесуари, Ріанна, обрала намисто Девіда Вебба з аквамариновими діамантами, сумку Сталві і пару босоніжок на високих підборах Manolo Blahnik.

Важливо відзначити, що сукня - сорочка завжди була обов'язковим елементом літнього гардеробу, але Ріанна вкотре доводить, що навіть таку невибагливу класику можна зробити розкішною завдяки якості тканини і особливим прикрасам. .