0 0 УКР UAH УВІЙТИ
Головна - Блог - 12 найкращих трендів тижня моди

12 найкращих трендів тижня моди

12 лучших трендов

12 найкращих трендів тижня моди

12 найкращих трендів

Олександр Ванг у неділю запустив «вибуховий» тиждень, розмістивши в морському порту South Street у Нижньому Манхеттені своє останнє шоу під назвою «Колекція 1». Багато його улюблених дівчат йшли подіумом, у тому числі Белла Хадід і Кайя Гербер, які ефектно позували для фотографії відразу після шоу, але все ще одягнені в одяг від Ванга. На Західному Побережжі стиліст Мел Оттенберг упіймав у свій об'єктив фотоапарата кілька променів сонця разом із догом-цуценям та яскраво-червоним автомобілем, підписавши зображення: «Голлівудські чоловіки».


12 найкращих трендів

Схоже на шоу, яке ми дивитимемося, Хейлі Болдуін вперше вирушила до Токіо, одягнена в медичну маску, майку, камуфляж та кросівки Louis Vuitton.

12 найкращих трендів

Серед переможців тижня виявилася і Тейана Тейлор, яка минулого тижня була на вечірці Каньє у Вайомінгу, а тепер помічена із групою дворецьких у Лондоні. А аксесуаром у центрі фото служили далеко не капелюхи чоловіків, а рюкзак від Тейлора холодного синього кольору, який вона одягла на груди.

Тим часом, Кайлі Дженнер знялася в ошатній сукні з принтом гепарда на вершині пагорбів, схожих на Calabasas.

12 найкращих трендів

А ось видом заходу сонця нас порадувала Приянка Чопра, яка була одягнена в класичний костюм від Chanel, взятий на сцену в Беверлі-Хіллз. Цікавий факт: актриса опублікувала фотографію, де вона наступного дня, у цьому костюмі, помічена під час їжі в ресторані швидкого харчування.

12 найкращих трендів